U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

De Zwijsengeraniums worden weer verkocht!
Bericht geplaatst op: 26-2-2018

Onze leerlingen uit klas 1 en klas 2 gaan vanaf woensdag 28 februari (tot uiterlijk zondag 25 maart) weer langs de deuren om geraniums te verkopen. U heeft de keuze uit gewone geraniums in de kleuren rood, roze en wit en hanggeraniums in de kleur rood. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: de geraniums kosten slechts € 1,40 per stuk. U betaalt de geraniums pas bij levering en de betaling dient dan contant te geschieden.

Op dinsdag 8 mei a.s. zullen de bestelde geraniums door de leerlingen bij u thuis worden afgeleverd.

 

Voor de opbrengst van deze actie hebben we wederom Edukans als goed doel centraal gesteld.

Dit schooljaar zijn Roos van Lieshout en Lisa Ceelen onze Edukansambassadeurs. Van donderdag 22 februari tot zondag 4 maart bezoeken zij Ghana om, onder begeleiding van Edukans, zelf te kunnen zien hoe het ingezamelde geld van onze school, o.a. de opbrengst van de geraniumactie van vorig schooljaar, wordt besteed aan de verbetering van het onderwijs in Ghana.

 

Eén van de leerlingen die dit jaar zoveel mogelijk geraniums verkoopt, maakt kans om later in zijn/haar schoolcarrière zelf ambassadeur van Edukans te worden! Een goede reden dus om uw tuin vol geraniums te zetten!!!

 Terug