U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

21 december 2018: de Zwijsencup
Bericht geplaatst op: 12-11-2018

Beste leerlingen,

Ook dit jaar staat de Zwijsencup weer op de jaarplanning! Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren gaan we op vrijdag 21 december a.s. wederom zaalvoetballend het jaar uit! Welk team zal zich mogen laten kronen tot schoolkampioen zaalvoetbal 2018 en wordt bijgeschreven op de wisselbokaal?????

Voor de duidelijkheid hieronder de opzet van de Zwijsencup:

Je kunt je inschrijven met een team van leerlingen die op het Zwijsen College zitten. In welke klas de leerlingen zitten, maakt niet uit. Je bent dus niet verplicht een team te vormen met leerlingen uit je eigen klas.

Er wordt 4 tegen 4 gespeeld (3 veldspelers en 1 keeper) op 1/3 oppervlakte van de hele gymzaal. Je team mag zoveel spelers bevatten als je wilt; je bent zelf verantwoordelijk voor de wissels.

Er worden 2 toernooien gespeeld. Een bovenbouw- en een onderbouwtoernooi. Een leerling uit de onderbouw mag meespelen met een bovenbouwteam, andersom niet. In het bovenbouwtoernooi zullen ook één of meerdere personeelsteams actief zijn. Zowel in de onderbouw als de bovenbouw wordt een aparte damescompetitie gespeeld.  Damesteams..…schrijf je dus in!

 

 Om je team aan te melden stuurt de teamcaptain een e-mail met de volgende gegevens naar de heer Groenemans (rgroenemans@zwijsencollege.nl):

-          Teamnaam

-          Naam + klas captain

-          Kleur T-shirt

-          Namen + klas overige spelers

 

De teamcaptain is tevens contactpersoon en zal alle gegevens over het toernooi via e-mail ontvangen. De captain zorgt dat zijn/haar teamgenoten deze gegevens ook krijgen.

 

 Op 21 december zijn er in de ochtend voor alle klassen kerstactiviteiten. Na deze activiteiten zal het toernooi om 11.00 uur beginnen en het duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Wanneer je team is uitgeschakeld, speel je geen wedstrijden meer. Ben je vroegtijdig uitgeschakeld, dan ben je dus eerder klaar.

 

De leerlingen die niet meedoen aan de Zwijsencup zijn van harte welkom om op de tribune te komen kijken en hun medeleerlingen aan te moedigen!

 

Aanmelden kan tot en met dinsdag 4 december.

 

Sportieve groet,

 Vakgroep LOTerug