Vacatures

 

Algemeen: Solliciteren kan via de OMO website. Ga naar www.omo.nl en dan naar 'werken bij' en 'vacatures'.


Vrijwilligers gezocht!

Bent u op zoek naar een leuke en zinvolle tijdsbesteding? Zou u graag het Zwijsen College een handje willen helpen? Klik hier!Het Zwijsen College is een scholengemeenschap voor havo en vwo gevestigd in Veghel. Vanuit een modern gebouw bieden we eigentijds onderwijs aan ruim 1530 leerlingen. 
 
Wij zien het als onze taak om leerlingen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Door aan te sluiten bij de diversiteit aan mogelijkheden van onze leerlingen bouwen we niet alleen aan de intellectuele ontwikkeling, maar stimuleren wij hun persoonlijke, sociale en culturele ontplooiing. Om dit te bewerkstelligen baseren wij ons onderwijs op vijf pijlers: actief leren, leren in samenhang, omgaan met verschillen, aandacht voor vaardigheden en reflectie en feedback. 
 
Naast het reguliere onderwijs is er op het Zwijsen College extra aandacht voor de bètavakken. We willen leerlingen inspireren en op een positieve manier kennis laten maken met de wereld van techniek en exacte vakken. Door bèta en techniek tastbaar te maken voor leerlingen willen we de keuze voor een exact profiel verhogen.